Airco - Mauro Raskin

Airco’s volledig op maat geïnstalleerd

Kies 365 dagen per jaar voor comfort en een aangename temperatuur in huis met behulp van een door ons geïnstalleerde airco.

Zoekt u een professioneel geïnstalleerde airconditioning voor bij u thuis of in uw zaak? Dan bent u bij ons – als gecertificeerd Fujitsu installateur – aan het juiste adres. Wij bekijken graag samen met u wat mogelijk is en adviseren u in welke ruimtes u het beste al dan niet een unit kan plaatsen. We voorzien de installatie van de binnenunit(s), de buitenunit(s) en alle bekabeling en aansluitingen. Dit voor zowel volledige nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten, maar even goed in uw reeds afgewerkte woning.

Met behulp van een multi-split systeem kan u tot wel 8 toestellen verbinden aan één buitengroep. Dit stelt u in staat om de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk te regelen of simpelweg de toestellen uit te schakelen in de ruimtes die niet (altijd) gekoeld dienen te worden. Bovendien kan u in een multi-split systeem verschillende modellen (wandmodel, vloermodel, cassettemodel, …) met elkaar combineren zodat de verschillende airco-toestellen naadloos aansluiten bij uw smaak en interieur. Zo heeft u altijd een gebruiksvriendelijke airconditioning die voldoet aan uw individuele behoeften.

Stille werking

Alle Fujitsu-toestellen die we samen met u selecteren zijn zo ontworpen dat u de werking ervan voelt, maar niet hoort. Zo kan u dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode ook ’s nachts genieten van een tiptop temperatuur in uw slaapkamer, zonder dat uw nachtrust wordt verstoord.

Makkelijk in gebruik

Dankzij de FGLair app kan u uw warmtepompsysteem eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet, mits installatie van een wifi-module. Via de gebruiksvriendelijke interface van onze temperatuur app kan u eenvoudig uw airconditioning in- en uitschakelen, de temperatuur wijzigen of een minimumtemperatuur instellen. De FGLair app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.