Laadpaal - Mauro Raskin

Wij installeren uw laadpaal voor elk type wagen

Elektrische en hybride wagens zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maakt u binnenkort ook de switch? U kan alvast op ons rekenen voor de installatie van uw laadpaal.

Voor particulieren

U kan bij ons terecht als particulier voor 1 of meerdere laadpalen. Wij voorzien de gehele installatie van laadpaal tot de aansluiting op uw elektriciteitsnetwerk. We bekijken samen met u de meest strategische plaats voor uw laadpaal (in uw garage, onder uw carport, …) en voeren de volledige werken uit van A tot Z.

Voor professionelen

Bent u als professional op zoek naar meerdere laadpalen voor bijvoorbeeld de parking of de garage van uw bedrijf? Heeft u een zaak en wenst u enkele laadpalen te voorzien op uw parking voor uw klanten? Ook dan helpen wij u met veel plezier verder en kijken we graag samen met u naar de gepaste oplossing op maat.

Wij leveren en installeren laadpalen voor quasi alle automerken zoals onder andere Tesla, Audi, Volkswagen, BMW, Polestar, Volvo, Mercedes-Benz, Opel, Jaguar, Porsche, Toyota, Citroën, Ford, Chevrolet, Mini, Renault, Peugeot, Skoda, Seat, Nissan, Smart, Kia, Land Rover, Fiat, ..